Multimedia

  • CD en DVD covers
  • boekjes gevouwen of geniet
  • DVD inlays

neu Overnight covers en boekjes

Eigen CD- en DVD-hoezen van SAXOPRINT

Bij promotiemiddelen is de eerste indruk beslissend voor het gewenste succes. Media, zoals CD’s en DVD’s hebben een doelgroepgericht cover-ontwerp nodig, dat duidelijk opvalt. Blikvangers, een duidelijke beeldspraak en korte headlines zorgen voor meer succes. Bij het drukken van het ontwerp is het belangrijk om een drukkerij te kiezen, die hoogwaardige papiersoorten, voorbeelden, eindformaten en hoge oplagen binnen enkele dagen kan produceren. Wij, SAXOPRINT GmbH handelen dagelijks duizenden drukorders af in ons machinepark met een oppervlak van 18.000 m². De modernste drukpersen, efficiënte processen en 550 gemotiveerde medewerkers zorgen voor een foutloze drukkwaliteit en een tijdige verzending. Overtuig uzelf van onze vakbekwaamheid!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Veel gebruikelijke formaten voor booklets en inlays beschikbaar
  • 25 tot 200.000 stuks binnen enkele dagen verzendklaar
  • Aantrekkelijke oplagekortingen
  • Booklets met omslagen
  • Gegevenscontrole en drukproeven

Onze bestelopties en services

Of het nu gaat om inlays zoals DVD-booklets, CD-covers of kartonnen insteekhoesjes - in onze online drukkerij vindt u naar uw wensen het juiste product. Het maakt niet uit of slechts 25 exemplaren nodig heeft of 200.000 stuks. Wij drukken uw CD- en DVD-hoesjes binnen 3 tot 5 werkdagen. Inlays kunnen tot 60 pagina’s in zig-zagvouw of wikkelvouw worden besteld.

Online prijs berekenen en winkel-configurator

Stel met behulp van onze winkel-configurator eenvoudig zelf uw eigen offerte samen en vergelijk onze prijzen. Profiteer van onze aantrekkelijke oplagekortingen en verlaag de stuksprijs door een hogere oplage. De tweezijdig bedrukking van CD-hoezen is maar iets duurder dan enkelzijdige bedrukking.
Kunt u nog niet kiezen of moet u hierover afstemming hebben? Maak dan gebruik van onze offerte-functie en u heeft recht op een 14-daagse prijsgarantie.

Productie en levering

Binnen drie werkdagen produceren wij CD- en DVD-hoezen ongeacht de oplage. Booklets met nietjes hebben wij binnen vijf dagen geproduceerd. Heeft u uw producten snel nodig, zijn twee werkdagen voor uitgekozen producten door onze express-productie mogelijk. De verzending vindt binnen Duitsland met DHL plaats en duurt bij standaardverzending 1 tot 2 werkdagen. Per express is het er gegarandeerd binnen 1 werkdag.

Papierkeuze

Verschillende soorten foto- en offsetpapier zijn in onderscheidende papiersterktes (grammaturen) beschikbaar. Glanzend fotopapiersoorten zorgen voor meer kleurschittering en glinsteren in het licht. Offsetpapiersoorten hebben een mat oppervlak en zijn zeer geschikt voor notities.

Perforaties, vouwen, omslagen voor inlays

Maak uw eigen inlays met perforaties, vouwen en omslagen. Perforaties zijn optimaal om de doelgroep een antwoordmogelijkheid te geven voor bestellingen of kansspelen. Omslagen verhogen de stabiliteit bij booklets met veel pagina’s. Wikkel- en zig-zagvouwen zijn uiterst geschikt voor grote, horizontale foto’s of een serie foto’s.

Druksjablonen en checklisten

Onze druksjablonen met gedetailleerde voorbeelden helpen bij het vormgeven van het optimale ontwerp. Aanwijzingen voor marges, snijlijnen, kenmerken van de voor- en achterkant als ook paginanummering helpen bij een correcte bestandsopmaak. Ze zijn als gratis download als PDF, voor Adobe InDesign of Illustrator beschikbaar. Onze checklisten, FAQ’s en onze deskundige helpdeskmedewerkers ondersteunen om beeldresoluties, marges tot de rand, fonts, lagen en transparanties correct te verwerken.

Bestandscontrole, proef en drukproef ter controle

Voordat uw bestanden in productie gaan, maken onze professionele bestandscontrole en het proefproces het mogelijk om de kwaliteit en het drukbeeld te controleren. Juist voor hoge oplagen en nieuwe klanten raden wij aan om deze opties te kiezen. Eventuele fouten kunnen zo bijna uitgesloten worden.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.