Wij zijn verpakkingen

Wij zijn robuust en beschermen uw inhoud. We bevatten kleine cadeautjes of belangrijke documenten. Maak gebruik van de mogelijkheid om er ook buiten uw eigenlijke producten voor uw klanten te zijn met de juiste wervende boodschap.

  • Productverpakkingen kunt u met SAXOPRINT easy box volledig vrij configureren. Maak een keuze uit 25 verschillende basisverpakkingen.
  • Als mogelijke verzendverpakking kunnen wij u een vrij configureerbare verzendbox, alsmede verzendenveloppen in het formaat B4 en B5 aanbieden.

Verpakkingen bedrukken en verkoopprijzen stijgen

Verpakkingen zijn het uithangbord van consumentengoederen van talrijke ondernemingen. Zonder een creatief en op de doelgroep gericht ontwerp blijft de interesse van kopers en in uitverkoop uit. Juist in de detailhandel met veel verschillende producten in de schappen is het verpakkingsdesign medebepalend voor het verkoopsucces. Het maakt niet uit of het levensmiddelen, cosmeticaproducten of elektronische apparaten betreft – allemaal hebben ze een productverpakking nodig die uw product beter doet overkomen en zeer duidelijk opvalt. Het verpakkingsdesign, de verpakkingsgrootte en -vorm hebben daarom direct invloed op de afzet en verkoopprijzen van producten.

Waarom zijn verpakkingen belangrijk?

Verpakkingen maken een verbinding tussen merken en kopers. Zij trekken de aandacht, wekken behoeftes op, geven vertrouwen en stimuleert mensen tot aankoop. Merken kunnen door het plaatsen van huisstijlkleuren en bedrijfslogo’s snel herkend worden. Zo kunnen ze zich met het verpakkingsdesign onderscheiden ten opzichte van de concurrenten met sterk vergelijkbare producten. Productvoordelen en reclameboodschappen kunnen eenvoudiger worden gecommuniceerd. Het opslaan, stapelen en verzenden wordt efficiënter. Verpakkingen bieden bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals vochtigheid, vuil of krassen. Het zijn allrounders van de detailhandel en niet meer weg te denken uit het alledaagse leven.

Verpakkingsbedrukking bij SAXOPRINT - flexibeler is bijna niet mogelijk!

Dankzij de innovatieve SAXOPRINT® easy box kunnen verpakkingen niet alleen met een individueel ontwerp geproduceerd worden, maar ook in een passend formaat. Meer dan 25 verpakkingsvormen kunnen we in hoogte, breedte diepte op maat maken. Dit vermindert niet alleen de noodzaak van verpakkingsmateriaal, maar draagt ook bij aan het ontzien van het milieu.

Of u nu een vierhoekige vouwdoos voor kleine onderdelen, een cadeauverpakking voor promotieartikelen of een productverpakking met eurohanger hole voor kledinghangers nodig heeft: u zult vaststellen dat wij voor bijna iedere behoefte een passende verpakking in ons assortiment hebben.

Laat uw ontwerp op onze scheurvrije 350 g/m² GC Chromokarton drukken en profiteer van onze hoge drukkwaliteit, de snelle verzending en lucratieve oplagekortingen. U zult versteld staan!

Degenen die nog niet besloten hebben, kunnen met behulp van onze set met productmonsters alle verpakkingsvormen leren kennen en zich laten overtuigen van onze drukkerijvoordelen.

Verpakkingen ontwerpen en online bestellen

U heeft de keus! Heeft u een bijzonder en zeer professioneel verpakkingsdesign nodig? Schakel dan een ervaren grafisch vormgever in, die voor u een professioneel drukbestand volgens onze sjablonen opmaakt.

Heeft u weinig budget beschikbaar en beschikt u over grafische basiskennis, dan kunt u terugvallen op onze SAXOPRINT Designer. Die maakt het uploaden van uw logo en beeldmateriaal, als ook aanpassing van achtergrond- en tekstkleuren mogelijk. Teksten kunt u ook geheel naar wens invoeren.

Na het vormgeven van uw layout kunt u het zeer eenvoudig uploaden of vrijgeven voor druk. Aanpassingen zijn niet meer mogelijk nadat wij de order hebben aangenomen. Wanneer u er niet zeker van bent, of uw bestanden foutloos gedrukt kunnen worden, raden wij aan om onze professionele bestandscontrole te kiezen. Daarbij controleren wij handmatig uw bestanden op fouten.

U wordt over iedere stap in de bestelling per e-mail in uw klantomgeving geïnformeerd. Heeft u hierover vragen, dan beantwoordt onze persoonlijke adviseur die graag.

 
Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.