• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Alles over SAXOPRINT

Met passie voor drukwerk bieden we onze klanten een gerichte productportefeuille. Van huisstijlen zoals visitekaartjes en briefpapier tot brochures, flyers, folders met hoogwaardige veredeling en reclametechnieken zoals roll-ups, displays en beursdesks. De modernste drukmachines en onze ervaren medewerkers garanderen u professioneel drukwerk met een uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Als sterk geëxpandeerde onderneming optimaliseren en verruimen we voortdurend ons drukaanbod zodat u en uw klanten perfect uitgerust zijn voor business, reclame en beurs.

Wij produceren duurzaam

Bij ons gaan de nieuwste technologieën en milieubescherming hand in hand. We streven naar het gebruik van duurzame materialen en emissiearme productie. Met SAXOPRINT kiest u zowel voor hoogwaardig drukwerk als voor een verantwoorde online drukkerij. Ter bescherming van onze natuurlijke omgeving realiseren wij de volgende interne milieumaatregelen.

Abbaubare Farben Afbreekbare inkt

In de door ons gebruikte drukinkt zijn mineraalhoudende bestanddelen vervangen door hernieuwbare grondstoffen zoals plantaardige oliën. Deze zijn biologisch beter afbreekbaar en hebben geen invloed op de kwaliteit van het drukwerk. Verder slaan wij onze inkt uitsluitend op in grotere blikken om afval van talloze kleine blikken inkt te voorkomen..

Alkoholfreier Druck Alcoholvrij drukken

Dankzij onze geavanceerde drukpersen is het niet meer nodig om alcohol te gebruiken voor een eenvoudige verwerking. De inkt is niet meer zo vochtig, wat ongewenste inktspatten voorkomt. Bovendien droogt alcoholvrije inkt aanzienlijk sneller. Daarmee ontlasten we niet alleen het milieu en onze medewerkers, maar optimaliseren we tegelijkertijd de doorlooptijd van uw drukopdrachten.

Nachhaltige Papiernutzung Duurzaam papierverbruik

Wij produceren in verzameldruk. Daarbij worden meerdere opdrachten zo gerangschikt op vellen papier dat zo min mogelijk papier ongebruikt blijft. Dankzij ons moderne machinepark verbruiken wij bovendien 50% minder drukvellen voor het instellen van het drukprocedé dan met traditionele drukpersen. Onze hoge kwaliteitsstandaards in het productieproces helpen ons om misdrukken en overproductie te vermijden. De onvermijdbare snijresten worden in grote containers verzameld en aansluitend gerecycled.

Das gesamte Unternehmen macht mit Het hele bedrijf doet mee

Elke medewerker bij SAXOPRINT is gedreven om het verbruik van papier, water en brandstof te verlagen. In 2014 konden we vergeleken met het voorgaande jaar de CO2-uitstoot met 14,6% terugdringen. Daaraan bijgedragen hebben vooral een lager stroomverbruik door de aanschaf van energiezuinige voorzieningsinstallaties en machines, modernisering van de verlichting en het gebruik van machinewarmte voor het verwarmen van de productiegebouwen. Maar ook buiten de productiehal levert SAXOPRINT een bijdrage aan milieubescherming: door voor medewerkers het gebruik van het openbare streekvervoer te subsidiëren.

Klimaatneutraal drukken

Climate Partner

Klimaatneutraal drukken stelt u in staat om de uitstoot van broeikasgassen tijdens de productie van uw drukwerk exact te compenseren.

Wij ondersteunen het klimaatbeschermingsproject Bosbescherming in het Harzgebergte in Duitsland. Het identificatielabel met een ordergerelateerd en dus individueel ID-nummer geeft u volledige transparantie. Nadat u uw bestelling met succes hebt afgerond, kunt u het etiket downloaden in het klantgedeelte van de opdrachtsopvolging, en het daarna plaatsen op uw drukwerk.

Door deze ID in te vullen op www.climatepartner.com wordt klimaatneutraliteit inzichtelijk. Uw partners, klanten en medewerkers kunnen precies controleren hoeveel broeikasgassen er zijn geproduceerd tijdens de productie van uw drukwerk en welk klimaatbeschermingsproject u heeft gekozen om dit te compenseren.

Meer informatie

FSC®-certificering

Wij zetten ons in om alle vereisten en doelstellingen van FSC® te implementeren en verder te ontwikkelen. Vooral de grote vraag naar papierproducten is voor ons en onze klanten reden genoeg om de herkomst van hout voor papierproductie te kennen en bedrijven te ondersteunen die zich actief inzetten voor duurzaam inkopen en produceren.

Bestel uw drukwerk met FSC® papier bij onze drukkerij en lever een actieve bijdrage aan de verbetering van de bossen. FSC®-gecertificeerd papier wordt gebruikt voor de productie van verschillende soorten drukwerk:

Machinegestreken papier
90 | 115 | 135 | 170 | 250 | 300 | 400 g/m²

Recyclingpapier  
80 | 170 | 250 g/m²

Natuurpapier 
90 | 160 | 250 g/m²

Als u een FSC®-papier kiest, hebt u de mogelijkheid om het FSC®-label op uw product aan te brengen. Selecteer deze optie eenvoudig tijdens de configuratie van uw product. Wij drukken het etiket voor u.

Bedrijfsgeschiedenis

2020

SAXOPRINT blijft investeren in zijn machinepark, bijvoorbeeld met 's werelds eerste digitale drukmachine, de HP Indigo 100K, of een nieuwe machine voor perfect ingebonden brochures, de Horizon BQ-480 perfect binder.

De overschakeling naar procesvrije plaatbelichting is een nieuwe stap in de richting van een duurzame drukkerij en bespaart chemicaliën, water en elektriciteit.

2019

Met de 50 m lange Heidelberg Speedmaster XL 162 inclusief de Cutstar schaar wordt bij SAXOPRINT een wereldprimeur in gebruik genomen. Het garandeert efficiëntie en topkwaliteit.

2018

Met de aankoop van het bedrijfsterrein en de integratie van LASERLINE als volle dochteronderneming stelt SAXOPRINT de werkgelegenheid op lange termijn veilig.

2015 - 2017

Met de introductie van de SAXOPRINT® easy box wordt een nieuw klantenaanbod gecreëerd en tot stand gebracht. Verdere online winkels volgen in België en Nederland.

2013 - 2014

SAXOPRINT vindt zichzelf opnieuw uit met een herlancering en investeert grote sommen in nieuwe machines. Het aantal werknemers stijgt voor het eerst tot boven de 500. De aanpassingen en verbeteringen van de productieprocessen worden gevolgd door een verdere uitbreiding van de productieoppervlakte tot meer dan 18.000 m². Er is nu ook een online winkel in Italië..

2008 - 2012

Andere onlineshops in Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland volgen. De productiecapaciteiten nemen aanzienlijk toe met de aankoop van de eerste Heidelberg Speedmaster-drukmachine. SAXOPRINT krijgt een sterke partner en wordt een onafhankelijke dochteronderneming van CEWE Stiftung & Co. KGaA.

1999 - 2007

SAXOPRINT GmbH is opgericht als een kleine lokale digitale & offset drukkerij met 22 werknemers in de vestiging Dresden. Daarna volgt de opening van een onlineshop in Duitsland en het jaar daarop in Groot-Brittannië, alsmede de uitbreiding van de productieoppervlakte tot 10.000 m². Daarbij worden meer dan 300 banen gecreëerd.