• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 9.00 - 18.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Met zekerheid en certificaat

Uw zekerheid komt bij ons op de eerste plaats.

Met onze hoge veiligheidsstandaards zorgen wij voor een perfecte afhandeling van uw bestelling en garanderen u door middel van Trusted Shops en SSL de allerbeste kwaliteitscontrole.


sslTrusted Shops
Veilig inkopen bij SAXOPRINT en Trusted Shops

Wij scoren uitstekend op veilig inkoopgebied door het bekende ‘Trusted Shops’-waarmerk, dat sinds 1999 staat voor veilige aankopen via internet.

Uw voordelen als onze klant op een rijtje:

 1. Wij zijn een door internetexperts onderzochte en gecontroleerde handelaar
 2. Uitgebreide koperbescherming in geval van niet-levering of productretournering
 3. Terugbetaling van uw eigen risico bij creditcardmisbruik
 4. Snelle, eenvoudige probleemoplossing en geschillenbeslechting

Bij de certificering moeten alle handelaren omvangrijke beveiligingstests ondergaan. Meer dan 100 afzonderlijke criteria op het gebied van solvabiliteit, beveiligingstechniek, prijstransparantie, informatieplicht, klantenservice en gegevensbescherming worden grondig onderzocht. Deze criteria worden continu aan de nieuwste ontwikkelingen in rechtspraak en consumentenbescherming aangepast.

Mocht het toch een keer tot problemen leiden:

De geld-terug-garantie geldt voor consumenten voor alle gecertificeerde webshops. Die is van toepassing bij niet-levering of geen terugbetaling na retour product en bij creditcardmisbruik. U kunt zich via het online systeem, per e-mail of telefonisch richten tot het ervaren Trusted Shops servicecentrum.


Met SSL blijven uw gegevens vertrouwelijk

Met het SSL-certificaat zorgen wij ervoor dat uw betalings- en klantgegevens vertrouwelijk blijven. Zo kunt u uw gevoelige gegevens met een gerust hart via internet versturen, omdat ze alleen door de afzender en ontvanger kunnen worden gelezen.

SSL-certificaten beschermen op drie fundamentele punten tegen ongeoorloofde manipulatie:

 1. een SSL-certificaat maakt het coderen van vertrouwelijke gegevens bij online-transacties mogelijk.
 2. Elk SSL-certificaat bevat unieke en op echtheid gecontroleerde gegevens die betrekking hebben op de eigenaar van het certificaat.
 3. De certificeerder controleert bij het uitgeven van het certificaat de identiteit van de eigenaar van het certificaat

Waaraan kan ik een SSL-verbinding herkennen

Wanneer u een veilige website bezoekt, biedt een SSL-certificaat informatie over de webserver en brengt een beveiligde verbinding tot stand. Dit gebeurt binnen een fractie van een seconde. U kunt de veilige verbinding in de browser herkennen aan de aanduiding van de SSL-verbinding, https.

De SSL-verbinding https wordt bijv. bij de aanmelding of in het bestelproces weergegeven, omdat daar gevoelige gegevens worden overgedragen. Wij bieden u de mogelijkheid, uw inkopen en het versturen van uw gegevens veilig uit te voeren.


Gegevensbescherming en de veiligheid van gegevens

Daarom werken wij samen met een externe uitvoerder op het gebied van gegevensbescherming, de heer Thomas Iberl, die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het opvolgen van de privacywetgeving. Hij beschikt over de noodzakelijke vakkennis en zorgt vooral voor een correct gebruik van programma's op het gebied van gegevensverwerking. Bovendien geeft hij regelmatig cursussen aan medewerkers over het onderwerp “Verantwoordelijkheidsbewuste omgang met gegevens van medewerkers, klanten en leveranciers”. 


Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.