Etiketten

 • beschrijf- en bedrukbaare etiketten
 • Countourstickers - vorm naar wens
 • op A4 vel gedrukt
Etiketten
Contourstickers
Stickers
Raamfolies
Informatie

Toepassingsgebieden

 • Adresetiketten voor verzending
 • Labels en markeringen
 • Inventaris- en magazijnetiketten
 • Wijn- en reclame-etiketten
 
Eindformaat
A4
210 × 96,3 mm
210 × 146,5 mm
103 × 146,5 mm
103 × 96,3 mm
103 × 71,2 mm
49,5 × 71,2 mm
33,6 × 49,5 mm
 
Oplage van 100 tot 80.000 stuks
Aantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 CMYK
1/0 zwart
1/0 speciaal kleur
2/0 zwart + speciaal kleur
 
Materiaal 80 g/m² zelfklevend papier wit
 

Toepassingsgebieden

 • Productstickers
 • Reclamestickers
 • Stickers met aanwijzingen
 • Wijn- en reclame-etiketten
 
Eindformaat
(Gebied voor vrije vorm)
289 × 202 mm
142,5 × 202 mm
202 × 94 mm
99 × 142,5 mm
99 × 94 mm
99 × 69 mm
47,5 × 69 mm
30 × 44,5 mm
 
Oplage van 5 tot 7.200 stuks
Aaantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 CMYK
 
Materiaal 135 g/m² PVC folie
wit mat | wit glanzend
 

Toepassingsgebieden

 • guerilla-marketing-acties
 • give-aways voor uw klanten
 • werkmateriaal voor uw verkoopteam
 • promotieacties
 
Stickers vierkant

60 × 60 mm
72 × 72 mm
50 × 50 mm
105 × 105 mm
148 × 148 mm
120 × 120 mm
210 × 210 mm
297 × 297 mm
 
Stickers rechthoekig

DIN A3
DIN A4
DIN A5
DIN A6
DIN A7
DIN A8
DIN lang
148 × 50 mm
100 × 60 mm
100 × 40 mm
90 × 40 mm
85 × 55 mm
70 × 40 mm
60 x 50 mm
60 × 40 mm
 
Stickers met afgeronde hoeken (3mm)

DIN A6
105 × 105 mm
DIN A7
DIN A8
85 × 55 mm
60 × 60 mm
 
Stickers ovaal

70 × 48 mm
80 × 48 mm
120 × 77 mm
145 × 95 mm
 
Stickers rond

Ø 40 mm
Ø 50 mm
Ø 60 mm
Ø 70 mm
Ø 80 mm
Ø 90 mm
Ø 100 mm
Ø 140 mm
Ø 210 mm
 
Oplage van 250 tot 10.000 stuks
Aantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 kleurig CMYK
 
Materiaal 90 μm Outdoor PVC folie
weiß matt | weiß glänzend | transparent

95 µm zelfklevend folie
vegaan | afneembaar
70 g/m² Indoor zelfklevend papier
beschrijfbaar

90 µm raamfolie van PVC
transparant
Veredeling Spot UV-lak
(beschikbaar voor PVC folie wit mat, zelfklevend papier)
 

Onze toepassingsgebieden zijn:

 • informatie over product-noviteiten
 • presentatie van speciale aanbiedingen
 • compacte presentatie van portfolio's en producten
 • imago-presentatie
 • presentatie- en verkoopruimtes en op podia
 
Eindformaat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
50 x 150 cm
100 x 140 cm
20 x 100 cm
70 x 100
60 x 80 cm
70 x 70 cm
50 x 70 cm
40 x 60 cm
50 x 50 cm
DIN A5 long
 
Oplage van 1 tot 25 stuks
Nummer van de bladzijde 1
Bedrukking
4/0 kleurig CMYK
 
Materiaal
70 μm
Standaardfolie (permanent bestendig)
80 μm
Glasdecoratiefolie (permanent bestendig)
145 μm
Gatenfolie (permanent bestendig)
 
Veredeling Laminaat glanzend
 

Etiketten bedrukken bij SAXOPRINT: Positief opvallen met eigen labels

Personaliseer uw producten of pakketten door uw eigen ontwerp, om uw merk te versterken en positief te laten opvallen. Gebruik uw huisstijlkleuren en bedrijfslogo en word niet alleen beter herkend, maar onderscheidt u zich zo ook doeltreffend van uw concurrenten.

Voordelen van eigen etiketten

 • Etiketten in de huisstijl verhogen de herkenning van een onderneming
 • Persoonlijk bedrukt worden ze uniek, versterken ze het bedrijfsimago en vergroten het vertrouwen
 • Passend voor allerlei oppervlakken – ook flesrondingen
 • Als frankeeretiketten geven ze een signaalwerking voor breekbare goederen
 • Etiketten op vellen zijn ideaal door printers te bedrukken
 • Ze verhogen de arbeidsefficiency, omdat ze probleemloos van het drukvel te verwijderen zijn
 • Ze plakken permanent en zijn lastig weer te verwijderen.

Etiketten – veelzijdig en populair

Onze gestileerde etiketten hebben scherpe hoeken, zijn zelfklevend en hechten op bijna alle oppervlakken. Het materiaal past zich optimaal aan de hechtondergrond aan. Of het nu glas, karton of kunststof is - de permanent plakkende lijm houdt zoals beloofd. Ook verwijdering van de A4-vellen gaat heel eenvoudig, zodat de werkstromen bij bijv. het etiketteren van flessen of enveloppen efficiënt kunnen verlopen.

Toepassingsmogelijkheden voor etiketten op zakelijk gebied:

1. Adresetiketten voor zakelijke post

De klassieker van de etikettendruk is het adresetiket voor enveloppen. Adresstickers worden meestal gebruikt bij zakelijke mailings of commerciële brieven. Onze DIN A4-adresetiketten legt u eenvoudig in de printer en kunnen met een druksjabloon bijvoorbeeld voor Microsoft Word met verschillende geadresseerde bedrukt worden. Natuurlijk kunt u daarop ook de huisstijlkleuren en uw logo met behulp van uw printer aanbrengen. De drukkwaliteit zal echter niet hetzelfde zijn zoals van een drukkerij als SAXOPRINT. Bovendien kunt u bij ons etiketten met speciale kleuren, zoals HKS of PMS, bedrukken. Als formaat voor adresetiketten raden wij u aan om 8 resp. 16 etiketten op een A4-vel te plaatsen. Zo kunnen de adressen, uw huisstijlkleuren en bedrijfslogo een representatieve plek op het etiket krijgen.

2. Verzendstickers in uw huisstijl

U verzendt regelmatig pakketten aan uw klanten en u wilt zich van concurrenten onderscheiden? Dan zijn pakketstickers met uw huisstijlkleuren zeer geschikt voor u. Uw merkkleuren en uw logo dragen bij aan de herkenning van uw onderneming en versterken de klantenbinding.
Praktische tip: maak uw druksjabloon gelijk met uw afzenderadres op zodat bij het beschrijven van het pakket tijd bespaart. Om uw huisstijl en de adresinformatie zo goed mogelijk te verwerken, adviseren wij voor frankeeretiketten een formaat van DIN A5 te gebruiken.

3. Met ordneretiketten professioneel en uniform optreden

Het blijkt dat op kantoor de beschrijf- resp. bedrukbare ordneretiketten nuttig zijn, die met uw bedrijfslogo of in uw huisstijlkleur een professionele indruk bij uw klanten en medewerkers achterlaten. Door het beschrijven van een A4-vel met een printer, komen ze niet alleen professioneler over dan handgeschreven etiketten, maar ze zorgen ook voor uniformiteit en een duidelijke lijn. Juist zakelijke ruimtes met veel klantenverkeer, zoals in advocatenkantoor of artsenpraktijken, kunnen zich daardoor positief onderscheiden. Praktische tip: het komt nog professioneler over, wanneer u daarnaast persoonlijke ringbanden in uw corporate design laat bedrukken. Die kunt u bovendien als relatiegeschenk voor uw klanten gebruiken.

4. Met persoonlijke flesetiketten voorteffelijke wijnen stijlvol vermarkten

Produceert u een eigen wijn, likeur, vruchtensap of bier? Dan is een eigen flesetiket met uw ontwerp uw uithangbord en draagt aantoonbaar bij aan het verkoopsucces. Ons 80 g/m² hechtpapier is zelfklevend en houdt probleemloos op bijna alle oppervlakken. Het is niet permanent klevend, beschrijfbaar en spiegelt niet bij het bekijken.
Praktische tip: dient uw flesetiket weerbestendig te zijn, om op de markt of voor uw winkel de weersomstandigheden te trotseren, raden wij u aan om ons 135 g/m² PVC-folie in glanzende of matte uitvoering te bestellen. Dit folie is bijzonder weersbestendig en komt door zijn glans luxe over. De bedrukking van uw ontwerp in vier kleuren of in uw huisstijlkleuren, met of zonder speciale kleuren, is echter op beide materialen optimaal mogelijk.

U heeft de keus: etiketten in vaste of vrije vorm

Naast standaard-etiketformaten kunt ook vrije vormen resp. contourstickers bestellen. Laatstgenoemde geeft u in een maximumgrootte van een A4-vel onbegrensde ontwerpmogelijkheden voor een vrije vorm, die wij exact tot op de millimeter en zonder rand bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld stickers ontwerpen, waarop uw bedrijfslogo resp. een willekeur silhouet precies op de contouren is afgebeeld. Die zijn zeer geschikt als relatiegeschenk op beurzen of voor het bestickeren van uw bedrijfsruimte. Ovale, ronde of vierkante stickers voor binnen en buiten in standaardformaten vindt u in onze categorie Stickers.

Bedrukbaar met laser- inktjetprinters

De standaard DIN-A4-etiketvellen van 80 g/m² hechtpapier zijn voor de laser- en inktjetprinters optimaal geschikt. Daardoor kunnen bijv. adressen door de veel gebruikte kantoorprinters bedrukt of met de hand beschreven worden.

De vertrouwde kwaliteit van SAXOPRINT

SAXOPRINT is al vanaf 1999 op de Duitse markt actief en beschikt over 15 jaar knowhow in de offset- en digitale druk. Meer dan 550 medewerkers zorgen met bijna 4000 opdrachten per dag ervoor, dat onze drukkwaliteit constant optimaal blijft en aan de klanteisen wordt voldaan. Door onze vakbekwame adviseurs, talrijke services en de online calculatie met prijzen direct zichtbaar is de bestelling voor onze klanten een prettige wandeling.

Zowel kleine aantallen als grote oplagen – voor ons geen probleem

Wanneer u hoge aantallen nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres: tot 80.000 stuks produceren wij in dezelfde tijd als kleine oplagen tussen 100 - 5000 stuks – en dat zonder meerprijs. Ons machinepark van 18.000 m2 is zo ingericht, dat wij elke oplage zonder problemen in 5 werkdagen kunnen produceren. De verzending vindt via DHL plaats in één levering of tegen een meerprijs in deelleveringen. Dit is bijzonder zinvol wanneer u over een filiaalnetwerk beschikt en verschillende locaties wilt bevoorraden. Wederverkopers profiteren van onze neutrale verzending en bijzondere condities. Vraag telefonisch naar de mogelijkheden bij onze service.


Zo eenvoudig is het: uw document uploaden en opdracht volgen

Voor het drukken van uw etiketten stuurt u ons uw document, bijvoorbeeld als gesloten PDF-bestand. Gebruik voor het uploaden van uw drukbestanden onze handleidingen en checklisten om uw bestand te optimaliseren en voor ons optimaal ter beschikking te stellen. Dit vermindert de kans op fouten na de bestandscontrole en wachttijden. In onze basis-bestandscontrole controleren wij of uw aangeleverde bestand geschikt is om te drukken. Bestelt u voor de eerste keer, dan raden wij aan om te kiezen voor onze professionele bestandscontrole. Na het succesvol uploaden en het vrijgeven van uw bestand door onze afdeling Prepress, vindt u de status van uw order in het klantengedeelte. Die is altijd en ook via uw mobiel bereikbaar.

Vraag het onze klantenservice

Onze geschoolde servicemedewerkers ondersteunen u bij al uw vragen over het bedrukken van uw etiketten of informeren u over de drukvariaties bij SAXOPRINT. Informeer naar ons klimaatneutrale drukwerk, om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu, of laat u helpen bij de registratie in onze webshop.

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.