• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Raamfolies

 • glasdekoratiefolie, gatenfolie, standaardfolie, etalagefolie, doorschijnende folie
 • verschillende formaten tot A0
 • afwerking met laminaat
Raamfolies kiezen

Productinformatie

Productinformatie over de raamfolies

Raamfolies in een overzicht

Formaat
DIN A0
DIN A1
DIN A2
DIN A3
DIN A1 long
DIN A2 long
20 × 100 mm
40 × 60 cm
50 × 50 cm
50 × 70 cm
50 × 150 cm
60 × 80 cm
70 × 70 cm
70 × 100 cm
100 x 140 cm
Wensformaat

Breedte

min. 30 cm | max. 400 cm

Hoogte

min. 30 cm | max. 140 cm

 
Oplage

van 1 tot 25 stuks

Aantal pagina's

1

Bedrukking (kleur)

4/0 CMYK

Materiaal

70 μm
standaardfolie wit (permanent bestendig)

80 μm
glasdecoratiefolie (permanent bestendig)

145 μm
gatenfolie (permanent bestendig)

70 μm
etalagefolie transparant (permanent bestendig)

80 μm
doorschijnende folie (permanent bestendig)

Afwerking

laminaat glans

Materialen

Materiaal bij de raamfolies

Glasdecoratiefolie (permanent bestendig)

80 μm

Uw ramen of glazen deuren krijgen een hoogwaardige uitstraling door ze te voorzien van glasdecoratiefolie. Melkglasfolie zorgt voor een stijlvol en modern effect op uw kantoorruimte. Deze folie beschermt tegen het schitterende zonlicht en nieuwsgierige kijkers. Toch laat de glasdecoratiefolie genoeg licht binnen om, ondanks dat u minder inkijk hebt, een lichte sfeer te creëren. Houd er rekening mee dat door de zilverkleurige matglasfolie kleurafwijkingen kunnen optreden.

Glasdecoratiefolie

Doorschijnende folie (permanent bestendig)

80 μm

Onze zelfklevende en doorschijnende folie is ideaal voor gladde oppervlakken met verlichting aan de achterkant voor een goede zichtbaarheid van uw logo of reclameboodschap. Met onze doorschijnende folie kunt u uw lichtbakken helemaal naar wens inrichten of de motieven verwisselen als dat nodig mocht zijn. Wij bieden de bedrukte, doorschijnende en licht matte folie aan in breedten tot 1,45 m en lengten tot 10 m. U kunt het motief ook in een speciaal uitgesneden vorm (contour gesneden) bij ons bestellen. Zo valt uw lichtreclame overdag en ‘s avonds op door uitstekende kleuren en een perfecte uitstraling. Uw bedrukte folie ziet er nog beter uit met een matte of glanzende laminering die ook de levensduur verlengt en uw product er nog beter doet uitzien. De folie met laminering is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Afwerking

Afwerking bij de raamfolies

Laminering

Bescherm uw plakfolie met een lamineerlaag. Daarmee behoud je de bedrukking ook bij hogere belasting, zoals UV-licht, krassen, stoten, als ook bij de reiniging. Bovendien is de gelamineerde folie door haar stevigheid beter op te plakken.

Laminaat glans voor plakfolie
FAQ

Vragen over de raamfolies

Is de gaatjesfolie voor verkeersmiddelen geschikt?

Ja, de gaatjesfolie in ons assortiment is gecertificeerd voor gebruik bij verkeersmiddelen.

Luxe raamfolie voor uw glasoppervlaktes bedrukken

Door onze plakfolies tovert u uw etalages en glazen gevels om in grote en luxe reclamedragers. Of u ze nu voor minder inkijk, speciale aanbiedingen of reclameboodschappen gebruikt, onze plakfolies zijn in een handomdraai aangebracht. De zelfklevende folies kunt u eenvoudig en netjes op glasoppervlakten aanbrengen. Daarmee zorgt u voor een echte blikvanger en zet u uw zaak vakkundig in de schijnwerpers.

Plakfolie met glasdecor zorgen voor elegante privacy

Met kleurige en eigen raamfolies trekt u niet alleen geïnteresseerde blikken op u. U kunt met raamfolies in de versie melkglas zich ook beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Juist bij winkelruimtes is het belangrijk, dat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Glasdecoratiefolie is een melkglasfolie, dat een hoge mate van privacy biedt zoals bij besprekingen en klantgesprekken. Het folie beschermt bovendien tegen het directe zonlicht en voorkomt verblinding. Dit folie biedt echter geen UV-bescherming. Door eigen teksten, logo’s, achtergrondkleuren en onze vrije formaten kunt u uw folie aan uw eigen wensen aanpassen.

Kies daarom bij het inrichten van uw ruimtes voor persoonlijk bedrukt glasdecoratiefolie, om glasdeuren en ramen mooier te maken. Daardoor worden kantoorwerkplekken of vergaderruimtes niet alleen lichter en vriendelijker, maar hebben tegelijkertijd een moderne uitstraling. Ook ideaal voor ruimtes waar klanten in en uit lopen.

Gatenfolie voor ramen / Mesh-folie voor indrukwekkende buitenreclame

Bij gatenfolie (ook bekend als mesh-folie) gaat het om een geperforeerd PVC-folie, dat een gelijkmatige gatenpatroon heeft. Dit folie geeft net zo’n effect als een Venetiaanse spiegel, die halfdoorlatend is. Ons gatenfolie voor ramen zijn licht doorlatend en u kunt nog naar buiten kijken. Mesh-folies worden daarom vaak als reclamedragers voor bussen en treinen ingezet, omdat reizigers ondanks de reclame toch naar buiten kunnen kijken.

Ze kunnen voor ramen glasdeuren gebruikt worden, om ruimtes of etalages te verfraaien of met reclameboodschappen professioneel te beplakken. Wij adviseren voor buitengebruik om als speciale afwerking te kiezen voor laminaat, om het bedrukte plakfolie beter te beschermen tegen externe factoren zoals water en zonlicht.