• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Jaarkalenders drukken

 • formaten tot DIN A0
 • vanaf 25 stuks
 • gramsgewichten tot 450 g/m²
TIPOnline Designer & Sjablonen om te downloaden
Jaarkalenders bestellen

Productinformatie

Productinformatie over de jaarkalenders

Jaarkalenders in een overzicht

Formaat
DIN A0
DIN A1
DIN A2
DIN A3
DIN B1
DIN B2
Oplage

van 25 tot 200.000 stuks

Aantal pagina's

1

Bedrukking (kleur)

1/0 zwart
4/0 CMYK

Materiaal

90 | 135 | 170 | 250 | 300 g/m²
papier mat / glans

300 g/m²
offsetkarton

450 g/m²
chromokarton (tweezijdig gestreken)

Druksjablonen

Diverse calendaria

Met onze calendaria kunt u uw gewenste sjabloon als AI, ID of PDF downloaden en naar wens uw beelden en logo’s toevoegen.

Calendaria downloaden
Online Designer

Kalender vormgeven met de Online Designer

Zo eenvoudig is het:

1
Kies een product
Kalendermodel kiezen
2
Product configureren
Product samenstellen en via "Online ontwerpen" de Online Designer openen
3
Design opmaken
Ontwerp-sjabloon kiezen en design individueel aanpassen
4
Design bevestigen en opslaan of bestellen
Ontwerp opslaan en kalenders bestellen
FAQ

Vragen over de jaarkalenders

Is de jaarkalender te beschrijven?

Wanneer u als u materiaal ons 300 g/m² offsetkarton uitkiest, kunt u de kalender met iedere soort stift beschrijven, omdat dit papier ongestreken en niet gecoat is. Fotopapiersoorten zijn daarentegen wel gecoat, wat het oppervlak duurzaam maakt. Deze kunnen beschreven worden met een balpen.

Wordt het calendarium automatisch gedrukt?

U kunt uw calendarium zelf opmaken of ons sjabloon gebruiken. In ons downloadoverzicht met druksjablonen kunt u deze vinden. Daar vindt u ook een leeg sjabloon voor een eigen ontwerp.

Wordt mijn jaarkalender gevouwen geleverd?

Nee, wij leveren de jaarkalenders ook in de grote formaten altijd plano en ongevouwen aan, zodat geen ongewenste vouwlijnen in het gedrukte beeld ontstaan.

Steeds alles in beeld – de jaarkalender

Jaarkalenders zijn ideaal om beursafspraken, verjaardagen en vakantiedagen voor het gehele jaar steeds in beeld te hebben. Jaarplanners zijn meestal op muren, prikborden van kantoren en vergaderruimtes te vinden. Het is eenvoudig om er markeringen en notities op te zetten. Daarom zijn ze als reclamegeschenk een van de favoriete.

Maak gebruik van onze druksjablonen voor DIN-A1 Planners en voeg met behulp van de SAXOPRINT Designer uw logo, contactgegevens en reclameboodschap toe. Wilt u meer ruimte creëren voor notities of uw reclame? Bestel dan het grootformaat DIN-A0 of -B1. In vergelijking tot het A1-formaat biedt het ca. 29 % meer ruimte.

Jaarkalenders drukken – Uw reclame steeds in beeld

Reclamemiddelen worden tegenwoordig steeds belangrijker en dienen naast klantenbinding ook voor het winnen van nieuwe klanten. Jaarplanners zoals muurkalenders ondersteunen u als reclamemakers om deze doelen te behalen. Jaarkalenders worden bij bijna alle klanten met een eigen kantoor gebruikt.

Zij gebruiken de jaarplanner graag voor vakantie- en projectplanning om daarover overzicht te bewaren. Tegelijkertijd is uw onderneming dagelijks in het blikveld van uw klantenkring. Wij van SAXOPRINT weten hoe belangrijk deze kalenders zijn en bieden u de mogelijkheid om in verschillende groot- en kleinformaten uw volledig unieke jaarkalenders te laten drukken.

Diverse opmaakmogelijkheden voor jaarkalenders 2021

Een jaarkalender biedt klanten veel voordelen. Naast de feestdagen worden ook de schoolvakanties aangegeven. De kalenders zijn ideaal voor het vastleggen van afspraken, gegevens en projecten. Ontwerp uw jaarkalenders 2021 exact volgens wens en uw corporate design, zodat de belangrijkste bedrijfsgegevens voor uw klanten steeds in beeld zijn.

Wij bieden als drukkerij niet alleen diverse formaatsjablonen, maar helpen u ook met verschillende handleidingen rondom het drukken van kalenders en het opmaken van uw drukbestanden. Daarmee biedt u uw klanten een hoogwaardige en stevige kalender, die graag en vaak gebruikt wordt en zijn volledige reclame-effect over het hele jaar verspreidt. Zo’n jaarplanner kan in de meest onderscheidende branches en voor de meest onderscheidende doelgroepen gebruikt worden. U kunt onze jaarkalenders in de volgende formaten bestellen:

 • DIN A0, A1, A2, A3
 • DIN B1, B2
 • zowel in staand als liggend formaat.

Afhankelijk van het formaat dient natuurlijk ook de vormgeving van de kalender gekozen worden. Bijzonder grote formaten maken een beduidend hogere en effectievere plaatsing van de eigen reclame resp. eigen corporate identity mogelijk, terwijl kleinere jaarkalenders vaak vanwege hun praktische grootte vaker geraadpleegd worden. Toch heeft een grotere posterkalender een niet te onderschatten waarde voor u, omdat deze kalenders onder ogen komen van vrijwel alle medewerkers en zo uw logo en ontwerp centraal staan.

In een paar stappen naar uw jaarkalender

Voordat u bij ons een jaarkalender voor 2020 bestelt, denkt u eerst na over het formaat van de jaarplanner. Zeer populaire formaten zijn in ons assortiment vooral de formaten A2 en A1. Deze praktische kalender in grootformaat voldoen tegelijkertijd probleemloos aan de eisen van de gebruiker. Naast alle feestdagen zijn alle schoolvakanties opgenomen, als ook de kalenderweken en -dagen. Uw klanten behouden met deze kalender dus optimaal overzicht.

De bedrukking is niet alleen uitstekend van kwaliteit en laat de kleuren goed uitkomen, maar ons drukpapier zorgt ook voor de noodzakelijke stabiliteit voor bevestiging aan de wand. In tegenstelling tot andere kalenders, zoals driemaands-kalenders of de klassieke wandkalender met grafieken en afbeeldingen, biedt een jaarkalenders in een passend formaat genoeg ruimte voor korte notities per dag.

Daarbij onderscheidt echter vooral het papier zich door de probleemloze beschrijving met stiften. Daarom bieden wij fotodrukpapier in 90, 115, 135, 170, 250, 300 g/m² in mat en glanzend aan. Dit is uitstekend te beschrijven met pennen, markers en Edding-stiften. Een afwerking met UV-lak of laminaat is ook bij fotodrukpapier mogelijk. Daardoor wordt wel de beschrijfmogelijkheid beperkt.

Jaarplanner drukken eenvoudig gemaakt

Wij bieden u de mogelijkheid om het drukbestand voor uw kalender al voor het drukken door ons te laten controleren. In onze basis-bestandscontrole controleren wij reeds voor de orderverstrekking geautomatiseerd of uw drukbestand geschikt is voor druk. Meer zekerheid voor een optimaal drukresultaat biedt echter de profi-bestandscontrole of onze drukproefproces. Het drukproefproces stelt u in staat om uw druklayout bijv. al achter uw scherm direct na het uploaden van het bestand op fouten te controleren en aansluitend te corrigeren. Daarmee voorkomt u tijdrovende correctierondes en uw posterkalenders kunnen sneller gedrukt worden.

Voor het opmaken van uw bestanden adviseren wij u onze praktische druksjablonen, die wij voor alle gangbare grafische programma’s zoals InDesign, Photoshop of als pdf kosteloos beschikbaar stellen. Wij bieden u als innovatieve drukkerij natuurlijk de mogelijkheid om uw oplage volgens staffel vrij te kiezen. Hoe hoger de oplage van uw jaarkalenders is, hoe lager de stuksprijs uitkomt.

Kies uit ons uitgebreide aanbod en maak uw volledig unieke en exact op uw onderneming toegespitste jaarkalender voor het komende jaar. Het grote reclame-effect en nut voor uw klanten maken zo’n kalender tot een ideaal relatiegeschenk, dat goedkoop en effectief onder uw klantenkring en potentiële klanten kan worden verspreid. Daarnaast bieden wij nog veel meer kalenders en agenda’s, zoals zakkalenders, bureaukalenders, maandkalenders en wandkalenders.