• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 9.00 - 18.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Proefdruk-opties voor een optimaal drukresultaat

Met de proefdruk-opties van Saxoprint kunt u van tevoren een indruk krijgen van het uiteindelijke drukresultaat.

U kunt vrij kiezen tussen een PDF-proefdruk en een kleur-proefdruk.

Met proefdrukken van Saxoprint bespaart u tijd en kosten, omdat u de kleurwaarden en afbeeldingen gemakkelijk en snel kunt corrigeren.
PDF-Proof
pdf-proof Toepassing De PDF-Proefdruk dient als een zichtbaar voorbeeld van uw drukklare bestand op uw beeldscherm. Op deze wijze kunt u fouten en niet ingebedde fonts of ruimtes zien. Nadat u (in uw bestelgegevens) de druk voor uw opdracht heeft vrijgegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Eigenschappen De PDF-proefdruk wordt  voorzien van snijtekens, en in CMYK met een resolutie van 72 DPI vervaardigt. De PDF-proof kan voor alle productgroepen, met uitzondering van de brochures worden besteld.
 
Verzending De PDF-proof wordt onmiddellijk na bewerking van uw afdrukgegevens per e-mail naar het in uw account aangegeven e-mailadres gestuurd.
 
Kosten De PDF-proof kost bij saxoprint.nl slechts € 2,00.

Kleuren-proof
Kleur-proefdruk Toepassing De Kleur-proefdruk en Titel-proefdruk geven een goede weergave van het uiteindelijke drukresultaat, en u kunt tevens het eindresultaat van de teksten binnen uw drukproduct controleren. Nadat u (in uw bestelgegevens) de drukvrijgave voor uw opdracht  heeft aangegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Keuzemogelijkheden U kunt afhankelijk van uw bestelde drukproduct een keuze maken tussen een Kleur-proefdruk van de voor – of achterzijde of een proef voor beide zijden bestellen. De Titel-proefdruk is uitsluitend i.c.m. een brochure-opdracht te bestellen en geeft een goede weergave van het uiteindelijke drukkleurresultaat van de voorzijde van uw brochure.
 
Eigenschappen Houdt u er svp  rekening mee ,  dat de Kleur-proefdruk niet op  de door u bestelde papiersoort , en zonder verdere bewerking zoals (snijden, hechten, of vouwen) uitgeleverd wordt. Het maximale formaat is A3, grotere drukproducten (bijv. Reclameposters of posters) werden op een schaal van formaat A3 getoond.
 
Verzending De kleur-proefdruk wordt na bewerking van uw drukbestanden per koeriersdienst naar uw factuuradres verzonden.
 
Kosten De kleur-proefdruk kunt u voor een bedrag van €32,00 (voor-of achterzijde, of Titelproefdruk) excl. BTW of voor een bedrag van € 52,00 excl. BTW voor beide zijden meebestellen.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.