Machinepark - modern en efficiënt

De afdrukkwaliteit staat bij ons tijdens het gehele productieproces op de eerste plaats. We gebruiken daartoe de beste grondstoffen en de modernste drukpersen.

Om aan de hoge eisen van kwaliteit en efficiëntie te voldoen, gebruiken wij een combinatie van vellen- en rotatie-offsetdruk evenals digitaal drukken.
Machinepark
Digitaal drukwerk
Offsetdruk I
Offsetdruk II
Vergaren
Hechten
Plaatbelichting
Snijden
Vouwen
UV lakken
Drukwerk met oog voor efficiency en klimaatbescherming
Wij drukken hoofdzakelijk met vellenoffsetdruk; een zeer geschikte methode voor hoogwaardig drukwerk volgens de hoogste eisen en voor de meest uiteenlopende papiergewichten. Vellenoffsetpersen drukken met de vier kleuren cyaan, magenta, geel en zwart. Met deze vier basiskleuren stellen de persen alle overige kleuren samen. De enige uitzondering hierop vormt het gebruik van bijzondere kleuren als HKS of Pantone; deze worden als voorgemengde kleurinkten toegevoegd.

Behalve met vellenoffset vervaardigen wij afzonderlijke producten ook door digitaal drukken of rotatieoffset. Met name gepersonaliseerd drukwerk leent zich uitstekend voor digitaal drukken. Met rotatieoffset drukken we primair krantenkaterns, prospectussen en drukwerk met een grote oplage. Rotatieoffset is immers drie tot vier keer sneller dan de vellenoffset. Daar staat tegenover dat deze methode een relatief beperkte keuze biedt aan formaten en bedrukbare materialen.

Dankzij het zuinige gebruik van productiemiddelen en onze hoge energie-efficiëntie realiseren we met al onze drukprocedés een duurzame productie en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan bescherming van het milieu.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.