• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 9.00 - 18.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Efficiënt en persoonlijk - het productieproces van SAXOPRINT

Achter alle producten staan momenteel meer dan 500 SAXOPRINTERS. Met ons efficiënte proces werken we de klok rond zodat u uw producten stipt en tegen aantrekkelijke voorwaarden ontvangt. En wel in heel Europa. Raadpleeg onze website voor meer informatie over het proces van bestelling tot verzending.
Het productieproces van SAXOPRINT
 
 
 

Configuratie

 

Levering en betaling

 

Bestelling controleren

 

Gegevensoverdracht

 
 
 
 
 
 

Wij vormen de prepress-afdeling

Wij vormen het praktische uitgangspunt waarmee elke druk een SAXOPRINT wordt. Wij zijn jong. Wij zijn dynamisch. En we vormen een bonte mix met een sterke teamgeest. Door het samenspel van verschillende competenties kunnen we snel en zelfstandig ingaan op de vereisten van de bestellingen die bij ons binnenkomen. Wij zijn de beslissende testinstantie. In het voortraject hebben het controleren en vrijgeven van gegevens de hoogste prioriteit. Vooral de basisdatacheck is bij elk product van SAXOPRINT inclusief. Zo controleren we de gegevens op hun drukbaarheid. Tevens zorgen we voor de professionele datacheck om uw drukgegevens grondig te controleren. Zo nodig nemen we in geval van foutieve gegevens via e-mail contact met u op en instrueren u hoe u de gegevens correct aanmaakt. Na de geslaagde gegevenscontrole optimaliseren we de gegevens voor het daaropvolgende drukproces. Op uw verzoek voeren we een proefdruk, een kleurproef of een pdf-proef uit. We sturen de proefdrukken naar u toe, met het verzoek om vrijgave. Zo hebt u vooraf een idee hoe het drukwerk eruit komt te zien.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.