• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Stempels

 • Ronde en vierkante stempels
 • Mogelijke stempelkleuren
 • Tekstplaten afzonderlijk te bestellen
Nu bestellen

Productinformatie

Productinformatie over de stempels

Stempels in een overzicht

Stempels green line
Stempels professional
Stempels printy
Houten stempels
Oplage

van 1 tot 10 stuks

Kleur omhulsel

edelstaal / zwart (stempel Professional)

blauw | zwart | grijs | rood (stempel Printy)

Materiaal

gerecycleerd kunststof (stempel Green Line, stempel Printy)

edelstaal geborsteld / kunststof (stempel Professional)

beukenhout (houten stempel)

Stempelkussen

blauw | rood | zwart

Varianten

Varianten

Houten stempel – natuurlijk en stijlvol

Onze klassieke houten stempel kunt u met ronde of rechthoekige stempelvorm bestellen. Daarbij heeft u de beschikking over in totaal tien verschillende afdrukgroottes. De ronde stempels zijn optimaal geschikt voor logo’s en beelden, terwijl de rechthoekige stempels voor het bestempelen van alle afbeeldingen en teksten geschikt zijn. Houten stempels zijn populair bij overheden en openbare instanties. Daarbij is een stempelkussen in vergelijking tot automatische stempels steeds vereist.

Het materiaal van onze houten stempels bestaat uit glad beukenhout. Daardoor zijn ze zeer stevig en bij gebruik ongevaarlijk. Het nuttige handvat past zich optimaal aan de vorm van de hand aan en zorgt ervoor dat het stempelbeeld optimaal gezet kan worden. Met het handvat glijdt de stempel bovendien minder makkelijk weg. De schuimrubberen coating is betrouwbaar bij het stempelen en kan met een vochtige doek probleemloos worden gereinigd.

Houten stempels

trodat® printy stempels - klein, licht en praktisch

Printy stempels van de producent trodat® zijn compacte hulpmiddelen, die dagelijks op kantoor gebruikt worden. De behuizing is gemaakt van stevig kunststof en de stempels beschikken over een geïntegreerd stempelkussen en een tekstplaat van oplosmiddelbestendig rubber. Een wissel van het stempelkussen is in een handomdraai mogelijk. De tekstplaat is eenvoudig en zonder aanraken om te wisselen. Bij alle modellen kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor de behuizing en kussens.

De ronde printy stempels zijn optimaal te gebruiken als logostempel of patroonstempel. Op een doorsnede van 24 of 40 mm is er zowel plaats voor kleine als grote afbeeldingen. De hoekige stempels zijn ideaal als woordstempel of adresstempel te gebruiken.

Stempels printy
Accessoires

Accessoires

FAQ

Vragen over de stempels

Tot welke grootte zijn de letters op de stempels goed leesbaar?

Om alles goed leesbaar te laten blijven, dient de lettergrootte niet minder dan 7 punts (2,47 mm) te zijn.

Moet het stempelsjabloon gespiegeld zijn?

Uw stempelsjablonen worden zo geproduceerd, zoals ze in het drukvoorbeeld worden weergegeven, en moeten daarom niet worden gespiegeld.

Welke dikte moeten lijnen, strepen of randen minimaal hebben?

Lijnen, strepen of randen dienen een dikte van minstens 1 pt (0,353 mm) te hebben. Een lagere dikte zorgt voor een onzuiver drukresultaat.

Professionele bedrijfsstempels bestellen bij SAXOPRINT

Stempels zijn vertrouwde dagelijkse hulpmiddelen voor kantoorpersoneel. Ze worden bij de adressering van uitgaande post, controle en ontvangst van goederen en als datumstempel voor binnenkomende post gebruikt. Ondernemingen maken gebruik van bedrijfsstempels met logo, om ondertekende orders of bestellingen naast een handtekening met een stempel te ondertekenen. Afzenderstempels zijn handig voor uitgaande post, om enveloppen snel te voorzien van het adres van de afzender. Bij grote hoeveelheden die moeten worden gestempeld, is dit echt een ontlasting in vergelijking tot opschrijven. Verdere praktische voorbeelden:

Vanwege deze uiteenlopende toepassingsmogelijkheden moeten stempels voor instanties, op kantoor of voor bedrijven aan verschillende eisen voldoen op het gebied van grootte, vorm en gebruik. In onze drukkerij bieden wij u daarom een grote keuze aan stempels aan, die u kunt individualiseren. Bespaar op tijd en moeite voor handgeschreven teksten en bestel ons merkproduct Trodat Printy, Trodat Professional of Colop Green Line. Natuurlijk zorgen wij voor de exacte bedrukking van afbeeldingen op de tekstplaat!

 • Boekhouders en belastingadviseurs gebruiken boekings- en coderingsstempels om stukken te markeren en uniform te beschrijven.
 • Ronde houten stempels hebben meestal een afbeelding en worden meestal als dienstzegel, verenigingsstempel of lerarenstempel gebruikt
 • Op rechthoekige houten stempels staat een handtekening en deze zijn geschikt voor medewerkers die documenten afleggen.
 • Automatische stempels met of zonder logo dienen als datumstempel voor binnenkomende documenten of voor het signeren van handtekeningen.
 • Cijferstempels, die je kunt draaien, worden gebruikt voor het kenmerken en nummeren.