• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

Notitieboeken

 • vierkant met harde kaft
 • Met microperforatie voor het afscheuren van de pagain's
 • features in vele kleuren
Nu bestellen

Productinformatie

Productinformatie over de notitieboeken

Notitieboeken in een overzicht

Formaat
Oplage
Aantal pagina's
Bedrukking (kleur)
Materiaal
Type perforatie
Hoeken
Rug
Leeslint
Elastiek, penhouder
Afwerking
Notitieboek classic
classic

DIN A4
DIN A5

van 25 tot 1.000 stuks

128 pagina's
192 pagina's

Binnenpagina's:
voorbedrukt, grijs geruit papier

Omslag:
4/0 CMYK

Binnenpagina's:
90 g/m² offsetpapier

Omslag:
2 mm grijsbord karton

Microperforatie inhoud

recht

recht (128 pagina's)
rond (192 pagina's)

wit

-

Laminieren

Notitieboek premium
premium

DIN A4
DIN A5

van 25 tot 1.000 stuks

192 pagina's

Binnenpagina's
voorbedrukt, grijze ruitjes

Omslag
4/0 CMYK

Binnenpagina's:
90 g/m² offsetpapier
90 g/m² recyclingpapier
90 g/m² crème schrijfpapier

Omslag:
2 mm grijsbord karton

Microperforatie inhoud

rond

rond

wit | crème

zilvergrijs | zwart | geel | oranje | rood | blauw | groen

Laminieren

Varianten

Welk notitieboek is het juiste model?

Notitieboek premium

Het Premium-notitieboek bied je diverse praktische details die je in zeven moderne kleuren kunt bestellen. Deze omvatten een pennenlus en een geïntegreerde elastische band die je notitieboek bijeenhoudt en kreuken voorkomt. Met het tekenlint als extra accessoire kun je ook snel je laatste aantekeningen terugvinden. De microperforatie voor het netjes afscheuren van de notitiepagina's is hier ook inbegrepen.

Om het notitieboek aan te passen aan de individuele ontwerpen, kan het 90g/m² offsetpapier worden gekozen als crème schrijfpapier of gerecycled papier - beide versies zijn zowel hoogwaardig als stevig.

Een volledige 4/0-kleurendruk van de harde kaft is mogelijk bij het notitieboek Premium. De glanzende cellofaancoating laat de kleuren glanzen en beschermt tegen voortijdige slijtage.

Notitieboeken Premium
Omslag

Omslag

Lay-out

Inhoud

Microperforatie

Alle pagina’s zijn door een microperforatie erg eenvoudig eruit te halen. Deze perforatie is bijna niet zichtbaar en zorgt voor uitstekende houvast van de losse pagina’s in het boek.

Notitieboeken  Microperforatie
Materiaal

Materiaal

FAQ

Vragen over notitieboeken

Welk formaat is het juiste voor mij?

Bij SAXOPRINT kun je notitieboekjes in twee formaten bestellen: DIN A4 en DIN A5. Deze ontwerpen voldoen aan verschillende eisen waar je over zou moeten nadenken.

Het DIN A5-formaat is door zijn handzame formaat van 148x210 mm een ideale metgezel voor onderweg. Hij past in veel zakken en is gemakkelijk op te bergen. Een notitieboekje in DIN A5-formaat is dan ook onmisbaar om spontane ideeën op te schrijven tijdens een zakenreis of op een beurs.

Het grotere DIN A4-formaat daarentegen, met 210x297 mm, is geschikt voor uitgebreidere dossiers. Dit betekent dat ook schema's of schetsen zonder problemen hun plaats kunnen vinden. Deze grotere versie van het notitieboek is ook comfortabeler in het gebruik voor mensen met een groot handschrift.

Hoe kan ik het beste de kaft van het notitieboek vormgeven?

Om ervoor te zorgen dat jouw notitieboekje als relatiegeschenk de nodige aandacht krijgt, moet het logo van jouw bedrijf of de over te brengen boodschap duidelijk zichtbaar op de omslag staan. Afhankelijk van de boodschap kan dit op de voorkant, de achterkant of beide kanten. Je moet er echter voor zorgen dat de beelden niet over de rug van het boek lopen, omdat dit anders erg storend is. Je unt het beste onze gratis druksjablonen als leidraad gebruiken.

Om het corporate design van je bedrijf te onderstrepen, zijn de elastische band en de pennenlus van het notitieboek Premium ideaal. Je hebt voor deze accessoires keuze uit zeven kleuren. Wij raden je aan deze extra's als contrast met de kaft te kiezen, zodat het notitieboekje een echte blikvanger wordt (bijvoorbeeld een donkerblauwe kaft en oranje extra's).

Hoe houd je een notitieboekje bij?

Of het nu voor agenda's, ideeënverzameling of gespreksnotities is: een notitieboekje kan bij voortdurend gebruik snel onoverzichtelijk worden, hoewel het eigenlijk bedoeld is om wanorde te voorkomen. Maar je kunt met een paar kleine trucs een goede structuur in je documenten aanbrengen.

Een veel voorkomende fout is het schrijven van te lange verklaringen in het notitieboekje. Beperk je echter tot korte trefwoorden, zodat de pagina's overzichtelijk blijven. Misschien heb je je ook afgevraagd of je verschillende schriften moet gebruiken voor verschillende onderwerpen. Het is beter om de verschillende onderwerpen met kleuren te markeren. Zo heb je alles op één plaats en kun je het toch snel onderverdelen dankzij kleuren.

Maar onze notitieboeken bieden u nog meer voordelen bij het structureren van uw aantekeningen. De schuine ruitindeling is ideaal voor het schrijven in het notitieboek in liggend formaat. Dit maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld diagrammen weer te geven. Dankzij de microperforatie kunnen de bladzijden ook gemakkelijk worden gescheiden. Deze kunnen dan op het prikbord worden geprikt als To Do-lijstjes of worden gescand en gebruikt als digitale bestanden.

Welke pen is de juiste?

Uiteindelijk is het aan jou welke pen je gebruikt voor je notitieboek. Toch moet je niet de eerste de beste pen pakken die voorbij komt, maar rekening houden met de volgende details.

De pen zou snel moeten drogen. Anders kan een onvoorzichtige beweging of het sluiten van het notitieboek je notities snel bevlekken en moeilijk leesbaar maken. Potloden lijken op het eerste gezicht praktisch, omdat het schrift snel gecorrigeerd kan worden. De potloodstift is echter ook gevoelig voor onzuivere vegen.

Wij bevelen ook een pen aan waarvan de inkt niet door het papier drukt. Op die manier verspil je alleen maar onnodig ruimte om te schrijven en maakt het notitieboekje geen schone, onprofessionele indruk.