• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Onafhankelijke kopersbescherming
  Gecontroleerd en gecertificeerd sinds 2017 Onze webshop wordt regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en draagt sinds 2017 het keurmerk Trusted Shops.

  Jouw voordeel: alle bestellingen zijn tot €100 gratis beschermd.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de uitgebreide kopersbescherming van Trusted Shops en aankopen tot €20.000 veiligstellen.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.

20% korting
op 20 fantastische producten

Nu in jubileumsfase #3 van 06-11 t/m 01-12-2019 besparen!
 

20 jaar SAXOPRINT – Dat moet gevierd worden.

Al 20 jaar staan wij met kwalitatief uitstekende en innovatieve, gedrukte producten tot uw beschikking. Wij willen graag van de gelegenheid gebruikmaken en u bedanken voor de samenwerking en uw trouw aan ons. Voor u, onze klanten en vrienden, hebben wij daarom geweldige jubileumsaanbiedingen. Ontdek deze nu zelf en profiteer in korte tijd van maar liefst 20 procent jubileumkorting.

Naar aanleiding van onze verjaardag hebben wij bovendien met onze medewerkers en de directeuren van SAXOPRINT, Klaus Sauer en Daniel Ackermann gesproken.

 
 
 

Wij vieren 20 jaar SAXOPRINT!

Daniel Ackermann

Directeur SAXOPRINT
Klaus Sauer

Directeur SAXOPRINT

20 jaar plezier en passie voor het drukhandwerk!

Naar aanleiding van ons jubileum hebben wij onze medewerkers en de directeuren van SAXOPRINT Klaus Sauer en Daniel Ackermann gesproken. Over 20 opwindende bedrijfsjaren, talrijke uitdagingen en de toekomst van de online drukkerij SAXOPRINT.

Interview met Klaus Sauer en Daniel Ackermann

SAXOPRINT werd in 1999 opgericht als kleine lokale digitale- & offsetdrukkerij met 22 medewerkers in de standplaats Dresden. Wat zijn volgens u de belangrijkste mijlpalen?

Klaus Sauer: Vanuit producttechnisch perspectief is de stap naar grootformaat wel de belangrijkste mijlpaal. Maar ook de ontwikkeling van een efficiënte print-workflow en diverse innovaties en nieuwe technologieën laten ons nog betrouwbaarder en hoogwaardiger produceren.

Daniel Ackermann: Een wezenlijk aspect was de samenvoeging met CEWE. Zonder de investeringsbereidheid van de Europese marktleider in de fotodienstverlening zouden de online druk en SAXOPRINT er nu niet zijn, waar wij met veel passie en know-how zijn aangekomen.

Vanwege de groei van SAXOPRINT werd tegelijkertijd ook een ondernemingsraad opgezet, waarin medewerkers vertegenwoordigd zijn. Wat vindt u van deze vooruitgang?

Klaus Sauer: Inmiddels is onze ondernemingsraad 7 jaar actief. De statuten zijn gebaseerd op de wet op de ondernemingsraden en gaan op sommige gebieden zelfs nog een stap verder. De medewerkers krijgen een transparante inzage en aan alle interesses wordt gehoor gegeven. Onze ondernemingsraad is mondig en vormt de perfecte schakel tussen het personeel en de directie.

Waar liggen de grootste successen in de 20-jarige bedrijfshistorie?

Klaus Sauer: Techniek, software en innovaties zijn grote successen. Echter, ons dagelijkse werk is alleen met een sterk team te realiseren. Daarom is het het grootste succes, dat onze betrokken medewerkers, waarvan velen ook op jonge leeftijd managementfuncties bekleden, de onderneming SAXOPRINT iedere dag een beetje beter maken.

Waar bent u trots op bij SAXOPRINT?

Klaus Sauer: Het is ons gelukt om zeer veel jonge mensen vanaf onderaan naar boven te laten doorgroeien. Dat is al voorbeeldig, hoe wij dat doen. Werknemers, die 10 jaar geleden orderverwerker waren of ergens aan de drukpers stonden, leiden tegenwoordig centrale projecten of gehele afdelingen met maximaal 200 medewerkers. Ik denk dat dit voor ons allebei een gigantisch succes is.

Wat motiveert u het meeste in het dagelijkse werk bij SAXOPRINT?

Daniel Ackermann: Als ik de ontwikkeling van de medewerkers zie, word ik daar blij van. Wij stellen enkel vast, dat datgene, wat we hierin investeren, zich uitbetaalt en dat men jonge mensen kan laten ontwikkelen en die ontwikkeling brengt ze verder. Daarbij laten de medewerkers intussen ook een grote zelfredzaamheid zien.

Waar staat SAXOPRINT op dit moment?

Klaus Sauer: SAXOPRINT heeft zich de afgelopen jaren tot een van de grootste online drukkerijen in Europa ontwikkeld. Wat in 1999 begon, werd een succesverhaal dat nu nog steeds voortduurt.

Hoe gaat u om met de uitdagingen van de dynamische markt van online drukkerijen?

Klaus Sauer: het is een uitdaging om te blijven voldoen aan de continu stijgende markteisen. Wij moeten innovatief blijven en ons iedere dag verder verbeteren. Het lukt niet altijd het juiste te doen, maar met een opmerkzame blik op de markt en concurrentie nemen we in de meeste gevallen de juiste beslissingen.

Waar ziet u de belangrijkste zwaartepunten voor de verdere ontwikkeling van SAXOPRINT?

Daniel Ackermann: Het komt er in de toekomst nog meer op aan om de focus te hebben op de klanten met hun behoeftes. De sleutelwoorden: 'klant centraal stellen“. Er wordt in totaal minder gedriukt en ook wanneer het aandeel van het online drukken stijgt, wordt de situatie niet eenvoudiger door complexere eisen van klanten alsook sterke concurrrentie. Daarom blijft het belangrijk dat we niet nalatig zijn of trends vergeten. We moeten echter ook daadwerkelijk de laatste 5 procent prikkelen. Bij de 100 meter sprintwedstrijden valt de beslissing ook in de laatste 5 meter en daar moeten we gewoon de beste zijn.

Hoe onderscheidt SAXOPRINT zich van de concurrenten?

Klaus Sauer: Het is voor ons van belang de toegevoegde waarde volledig in de hand te houden, want daardoor kunnen we flexibeler, sneller, meer marktgeoriënteerd en innovatiever in de toekomst starten. Het is ook essentieel, dat we de focus op ons businessmodel houden. Zo kunnen we beter op de dynamische en vluchtige markt reageren.

Waar gaat de reis voor SAXOPRINT in de toekomst naartoe?

Daniel Ackermann: De klant wil steeds meer alles via één partij betrekken. Ons assortiment moet dus rationeel zinvol groeien, om klanten en de markt te kunnen bedienen. Om de grote massa en ook in Europa klanten van gedrukte producten te voorzien, is het niet voldoende om bijv. alleen ligstoelen of flyers aan te bieden, want de vereisten aan het productportfolio zijn zo veelzijdig als de consumenten zelf. Wij moeten bovendien veiligstellen, dat een zeer groot gedeelte, en hier liggen we duidelijk boven 95 procent van de toegevoegde waarde, 'inhouse' geproduceerd wordt. Daarmee verdienen we ons geld. Daardoor hebben wij een financiële ondergrond om verder te investeren. Desalniettemin moeten we ons natuurlijk op innovaties richten, maar de focus blijft bij onze producten.

 
 
 

Dat zeggen onze medewerkers!

Achter het succes van SAXOPRINT zitten in eerste instantie onze medewerkers. Met hun continue betrokkenheid, een enorm sterke teamgeest en immense bevlogenheid maken zij het mogelijk om met fantastisch drukwerk indruk te maken op de klanten en partners van SAXOPRINT. Daarom willen wij hier ook enkele van onze collega's aan u voorstellen en aan het woord laten komen. Bedankt dat zij bij ons zijn!

 

Sarah Newrly, Kwaliteitsafdeling, 7 jaar bij SAXOPRINT

Als medewerker van het kwaliteitsmanagement werk ik erg nauw samen met alle afdelingen en heb altijd mijn ogen op de lopende productie gericht. Ik werk met veel plezier samen met de collega's. Er is een open werkfseer en bij een probleem zoeken we gezamenlijk naar een oplossing die voor klanten en medewerker aantrekkelijk zijn.
 

Michael Weinheimer, Platenbelichtng, 8 jaar bij SAXOPRINT

Mijn naam is Michael Weinheimer en ik werk bij SAXOPRINT als CTP Operator. Ik waardeer de goede sfeer in het bedrijf en tot mijn hoogtepunten behoren de aangeboden (vervolg)opleidingen. Ik wens SAXOPRINT nog veel tevreden klanten.
 
 
 

Sophie Heinrich, Druknabewerking, 8 jaar bij SAXOPRINT

Mijn naam is Sophie Heinrich. Ik werk als ploegleidster op de afdeling Nabebewerking, waar het drukwerk verder wordt afgewerkt en verwerkt en ik ben 8 jaar bij SAXOPRINT werkzaam. Ik waardeer vooral de platte hierarchie en de goede ontwikkelmogelijkheden – ook voor jonge medewerkers en zijinstromers.
 

Christian Olbrich, Drukvoorbereiding, 1 jaar bij SAXOPRINT

Mijn naam is Christian Olbrich, ik werk op de afdeling vellenmontage en ben verantwoordelijk voor de zetterij van uw opdrachten. Positieve feedback vanuit de productie laat mijn drukwerkhart sneller kloppen.
 
 
 

Anja Amedjkane, Klantenservice, 6 jaar bij SAXOPRINT

Er zijn dagelijks kleine hoogtepunten, het plezier en de dankbaarheid in de stem van de klanten geven mij iedere dag het gevoel en de bevestiging dat ik het juiste werk doe. Mijn geluksboodschap voor SAXOPRINT: Blijf zo open en tolerant zoals jullie nu zijn en zo dicht mogelijk bij de klanten.
 

Tilo Dufft, Drukkerij, 11 jaar bij SAXOPRINT

Ik ben Tilo Dufft en ik werk op de drukkerij-afdeling als ploegleider. Begonnen als drukkerijmedewerker kon ik mij bij SAXOPRINT de laatste jaren doorgroeien naar een leidende functie.
 
 
 

Johannes Renatus, Software-ontwikkelaar, 5 jaar bij SAXOPRINT

Ik hou vooral van de regelmatige terugkoppelingsrondes. Hier krijg ik niet alleen feedback op mijn eigen werk, maar kan ik ook nieuwe ideeën inbrengen.
 
 
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.