Servicekwaliteit

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers geven u deskundig en snel een antwoord op uw vragen en bieden u individuele oplossingen voor uw wensen – zeven dagen per week.


Wij staan voor u klaar
Op de startpagina vindt u met behulp van uniforme productafbeeldingen onmiddellijk het juiste product. Selecteer heel eenvoudig het passende artikel en sluit met enkele klikken uw online bestelling af. Als u daarbij vragen hebt, helpen we u graag verder bij het gebruik van onze webshop.

Bovendien geven we u graag advies over onze producten, de verschillende kleurmogelijkheden, de papiersoorten of de afzonderlijke drukveredelingen. Met onze gratis brochure met drukmonsters kunt u uzelf bovendien vooraf overtuigen van de kwaliteit van onze producten. In bijzondere gevallen kunnen we u ook een apart productmonster opsturen.

Bent u nieuw? Geen probleem. Onze medewerkers helpen u graag bij de eerste bestelling. We geven u uitvoerige informatie over het aanmaken van de drukgegevens. Om dit te vereenvoudigen, bieden we u drukontwerpen om te downloaden voor alle gangbare grafische programma's. Zo kunt u uw drukwerk eenvoudig aanmaken.

Ter controle bestaat er bij ons de mogelijkheid om een drukproef te bestellen. Daardoor ziet u op uw scherm welke snijpunten, kleuren of inhoudelijke passages uw product uiteindelijk zal hebben. Bovendien controleren we met onze gratis basis-datacheck uw bestanden op drukbaarheid. Met de professionele datacheck zijn randen en kleurechtheid bovendien gegarandeerd en wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht als er iets niet klopt met uw drukgegevens.

Gekwalificeerde medewerkers

Om aan uw wensen te kunnen voldoen, doen wij een beroep op hooggekwalificeerde professionals. Onze medewerkers zijn opgeleid in de druksector en worden regelmatig bijgeschoold, zowel in de producten, als in de interne en externe communicatie. Zo garanderen we u klantvriendelijkheid en deskundigheid waarvan u geniet bij uw bestelling of uw verzoek.

Contact
SAXOPRINT GmbH
Enderstraße 92c
01277 Dresden

Hebt u nog vragen voor ons?
Vraag advies

085 20 85 800
Ma - Vr: 9 - 19 uur
 
 

Of gebruik ons handige contactformulier.
 

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.