Hartelijk welkom
Uw reseller-printportal

Als bedrijf met regelmatige bestellingen geniet u van aantrekkelijke resellervoorwaarden na individuele afspraak met uw persoonlijke contactpersoon.

Nu reseller worden

Nu reseller worden - Zo eenvoudig gaat het

Registreer u vandaag nog als SAXOPRINT.nl reseller en profiteer van al onze resellervoordelen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

1. Registreren

Registreer via onze webshop en selecteer „reseller“ als klanttype in het registratieformulier.

2. Informeren

Na succesvol geregistreerd te hebben, stuur ons een e-mail met uw klantnummer naar sales@saxoprint.nl.

3. Profiteren

Uw persoonlijk contactpersoon zal binnen de 48 uur contact met u opnemen om individuele voorwaarden met u overeen te komen.

Registratie

De voordelen voor u als reseller op een rij

Onze beste prijzen

Lage prijzen voor flyers, folders, kaarten en heel veel andere producten. Profiteer van ons beste aanbod, gerealiseerd door optimale automatisering van ons machinepark. Wij schrikken niet terug van prijsvergelijkingen!

Een persoonlijk contactpersoon

Uw persoonlijke Account Manager is uw competente probleemoplosser. Voor al uw vragen staat hij u op betrokken wijze ter beschikking en kan u altijd informeren over de status van uw drukopdrachten. U ontvangt een doorkiesnummer en een direct e-mailadres van uw contactpersoon.

Neutrale resellerverzending

Wij verzenden uw drukproducten direct aan uw klanten - in uw naam en zonder bijkomende kosten. Tot en met 20 verschillende afleveradressen zijn mogelijk.

De hoogste printkwaliteit

Uw drukwerk ontstaat in een van de modernste technologieparken van Europa, op onze vestigingsplaats Dresden. Profiteer van onze standaard hoge kwaliteitsnormen.

Eigen printfaciliteiten met 14 drukpersen voor grote en middelgrote drukformaten

De laatste jaren hebben wij meer dan 70 miljoen euro in uiterst moderne, zeer goed presterende drukpersen geïnvesteerd. Elke opdracht van u wordt op onze eigen productielocatie vervaardigd. U ontvangt alles uit één hand, conform de afgesproken, korte levertijden.

Punctueel en betrouwbaar

Uw planningszekerheid is belangrijk voor ons. Wij drukken en leveren uw opdrachten punctueel. Zo blijft u met u uw drukplanning binnen uw deadlines.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.