Uw voordelen

Een intensieve informatie-uitwisseling met onze klanten behoort al vanaf de start tot onze bedrijfsfilosofie. Deze ervaring we nu met de voordelen van de online druktechniek.

Alle voordelen geven we aan u door: Met goede producten, tegen goede prijzen, met uitstekende kwaliteit en bindende afspraken. Uw voordelen
U bent onze succestrainer
Bij ons bepaalt u de richting. U bepaalt de trends, u geeft via onze klantenservice uitgebreid feedback en bepaalt zo mede de richting van ons drukassortiment. Met uw informatie helpt u ons om steeds te verbeteren en verder te ontwikkelen. SAXOPRINT biedt u een briljante drukkwaliteit. Want met innovatieve ontwikkelingen hebben we één van de modernste technologieparken van de drukindustrie wereldwijd. Bovendien letten we op kwaliteit en dat vanaf het allereerste begin: We werken uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten en met eersteklas basismaterialen. Op basis van onze technologieën, onze procesautomatisering, en onze opgeleide professionals bieden we u ons drukwerk tegen de best voorwaarden.
Uw voordelen

Onze beste prijzen

Lage prijzen voor flyers, folders, kaarten en heel veel andere producten. Profiteer van ons beste aanbod, gerealiseerd door optimale automatisering van ons machinepark. Wij schrikken niet terug van prijsvergelijkingen!

Een persoonlijk contactpersoon

Uw persoonlijke Account Manager is uw competente probleemoplosser. Voor al uw vragen staat hij u op betrokken wijze ter beschikking en kan u altijd informeren over de status van uw drukopdrachten. U ontvangt een doorkiesnummer en een direct e-mailadres van uw contactpersoon.

Neutrale resellerverzending

Wij verzenden uw drukproducten direct aan uw klanten - in uw naam en zonder bijkomende kosten. Tot en met 20 verschillende afleveradressen zijn mogelijk.

De hoogste printkwaliteit

Uw drukwerk ontstaat in een van de modernste technologieparken van Europa, op onze vestigingsplaats Dresden. Profiteer van onze standaard hoge kwaliteitsnormen.

Eigen printfaciliteiten met 14 drukpersen voor grote en middelgrote drukformaten

De laatste jaren hebben wij meer dan 70 miljoen euro in uiterst moderne, zeer goed presterende drukpersen geïnvesteerd. Elke opdracht van u wordt op onze eigen productielocatie vervaardigd. U ontvangt alles uit één hand, conform de afgesproken, korte levertijden.

Punctueel en betrouwbaar

Uw planningszekerheid is belangrijk voor ons. Wij drukken en leveren uw opdrachten punctueel. Zo blijft u met u uw drukplanning binnen uw deadlines.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.