Raamfolies

 • Glasdekoratiefolie, gatenfolie, standaardfolie
 • verschillende formaten tot A0
 • Afwerking met laminaat

nieuwRaamfolies op wensformaat

Raamfolies
Materialen
Veredeling
Informatie

Onze toepassingsgebieden zijn:

 • informatie over product-noviteiten
 • presentatie van speciale aanbiedingen
 • compacte presentatie van portfolio's en producten
 • imago-presentatie
 • presentatie- en verkoopruimtes en op podia
 
Eindformaat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
50 x 150 cm
100 x 140 cm
20 x 100 cm
70 x 100
60 x 80 cm
70 x 70 cm
50 x 70 cm
40 x 60 cm
50 x 50 cm
DIN A5 long
 
Keuzeformaat

Breedte: 30 tot 400 cm | Hoogte: 30 tot 140 cm
Oplage van 1 tot 25 stuks
Aantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 kleurig CMYK
 
Materiaal
70 μm
Standaardfolie (permanent bestendig)
80 μm
Glasdecoratiefolie (permanent bestendig)
145 μm
Gatenfolie (permanent bestendig)
 
Veredeling Laminaat glanzend
 
 • Standaardfolie

  Onze standaardfolie is eenvoudig aan te brengen en tovert uw ramen of glazen deuren om in opvallende reclamedragers. De witte plakfolie is de ideale ondergrond voor uw logo of uw slogan. De folie is zelfklevend en vooral geschikt voor buitengebruik.

      
  Configureren
 • Glasdecoratiefolie

  Uw ramen of glazen deuren krijgen een hoogwaardige uitstraling door ze te voorzien van glasdecoratiefolie. Melkglasfolie zorgt voor een stijlvol en modern effect op uw kantoorruimte. Deze folie beschermt tegen het schitterende zonlicht en nieuwsgierige kijkers. Toch laat de glasdecoratiefolie genoeg licht binnen om, ondanks dat u minder inkijk hebt, een lichte sfeer te creëren. Houd er rekening mee dat door de zilverkleurige matglasfolie kleurafwijkingen kunnen optreden.

  Configureren
 • Gatenfolie

  Gatenfolie is een enkelzijdig blinderend materiaal. De buitenkant is ideaal voor reclame en kan worden bedrukt. Pas als u dichtbij kijkt, wordt de gatenstructuur zichtbaar. Van binnenuit kunt u echter altijd naar buiten kijken. Zodoende is gatenfolie ook licht doorlatend.

      
  Configureren
 
 • Laminering

  Bescherm uw plakfolie met een lamineerlaag. Daarmee behoud je de bedrukking ook bij hogere belasting, zoals UV-licht, krassen, stoten, als ook bij de reiniging. Bovendien is de gelamineerde folie door haar stevigheid beter op te plakken.

  Configureren
 

Luxe raamfolie voor uw glasoppervlaktes bedrukken

Door onze plakfolies tovert u uw etalages en glazen gevels om in grote en luxe reclamedragers. Of u ze nu voor minder inkijk, speciale aanbiedingen of reclameboodschappen gebruikt, onze plakfolies zijn in een handomdraai aangebracht. De zelfklevende folies kunt u eenvoudig en netjes op glasoppervlakten aanbrengen. Daarmee zorgt u voor een echte blikvanger en zet u uw zaak vakkundig in scène.

Plakfolie met glasdecor zorgen voor elegante privacy

Met kleurige en eigen raamfolies trekt u niet alleen geïnteresseerde blikken op u. U kunt met raamfolies in de versie melkglas zich ook beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Juist bij winkelruimtes is het belangrijk, dat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Glasdecoratiefolie is een melkglasfolie, dat een hoge mate van privacy biedt zoals bij besprekingen en klantgesprekken. Het folie beschermt bovendien tegen het directe zonlicht en voorkomt verblinding. Dit folie biedt echter geen UV-bescherming. Door eigen teksten, logo’s, achtergrondkleuren en onze vrije formaten kunt u uw folie aan uw eigen wensen aanpassen.
Kies daarom bij het inrichten van uw ruimtes voor persoonlijk bedrukt glasdecoratiefolie, om glasdeuren en ramen mooier te maken. Daardoor worden kantoorwerkplekken of vergaderruimtes niet alleen lichter en vriendelijker, maar hebben tegelijkertijd een moderne uitstraling. Ook ideaal voor ruimtes waar klanten in en uit lopen.

Gatenfolie voor ramen / Mesh-folie voor indrukwekkende buitenreclame

Bij gatenfolie (ook bekend als Mesh-folie) gaat het om een geperforeerd PVC-folie, dat een gelijkmatige gatenpatroon heeft. Dit folie geeft net zo’n effect als een Venetiaanse spiegel, die halfdoorlatend is. Ons gatenfolie voor ramen zijn licht doorlatend en u kunt nog naar buiten kijken. Mesh-folies worden daarom vaak als reclamedragers voor bussen en treinen ingezet, omdat reizigers ondanks de reclame toch naar buiten kunnen kijken.
Ze kunnen voor ramen glasdeuren gebruikt worden, om ruimtes of etalages te verfraaien of met reclameboodschappen professioneel te beplakken. Wij adviseren voor buitengebruik om als speciale afwerking te kiezen voor laminaat, om het bedrukte plakfolie beter te beschermen tegen externe factoren zoals water en zonlicht.

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.